Klootzakken

Je kent het wel, je zit op een verjaardagsfeestje van een van je vrienden en jullie zijn op zoek naar wat plezier. Beer pong is dan het perfecte spel om jouw verjaardag wat op te leuken.

Wat heb je nodig:
20 drinkbekers en een pingpong balletje

Hoe wordt het gespeeld:
Bij bierpong (beer pong) moeten de spelers een balletje over tafel gooien om te proberen dit balletje in de bekeropstelling van de andere spelers terecht te laten komen. Deze bekers zijn gevuld met bier.

Deze bekers staan in de start opstelling van 4-3-2-1 aan beide uiteinden van de tafel.

Hoewel veel groepen Bierpong (beer pong) op verschillende manieren spelen, is het spel in grote lijnen hetzelfde. Het spel wordt staand gespeeld en twee teams zetten een gelijk aantal bekers gevuld met een drankje naar keuze tegenover elkaar.

Het doel is om de pingpongbal vanaf achter de tafel (elleboog achter de rand) in één van de bekers van de tegenpartij te krijgen. Wanneer dit is gelukt moet het andere team de beker waar het balletje in ligt deze beker leegdrinken en hem uit het spel halen. Het team wat het eerst zonder bekers zit verliest, en moeten de resterende bekers van het winnende team nog leegdrinken.

  • De winnaar is het team wat als eerst de bekers van de tegenpartij wegspeelt.
  • De verliezer is het team dat als eerst de bekers op heeft.
  • De verliezers moeten de overige bekers van de winnaars leegdrinken.

Beer pong is een uitstekend spel dat is te spelen na het plaatsen van een spandoek van Persoonlijke-spandoeken.nl

Open chat
Hulp nodig?
Hallo!
Hoe kunnen wij je helpen?