Over ons

Hey jij daar

Wij zijn persoonlijke-spandoeken.nl

Het is eigenlijk heel simpel. Er staat een feestje gepland en jij wil dit jubileum op een unieke wijze vieren. Wij hebben hiervoor de oplossing.

Iedereen is uniek en dat is vooral in onze ogen zo. Een spandoek in de tuin is mooi, maar een uniek spandoek speciaal ontworpen voor hem of haar is het perfecte cadeau.

Elk persoon is uniek, dus moet elk spandoek dat ook zijn!

En een uniek spandoek hoeft niet duur te zijn. Wij bewijzen je dat Persoonlijke Spandoeken betaalbare spandoeken met de hoogste kwaliteit kan bieden voor een lage prijs.

Voor iedere gelegenheid

Spandoek

Een spandoek is de voordeligste, snelste en effectiefste manier om een jubileum op bijzondere wijze te brengen of een boodschap kracht bij te zetten. Daarom behoort het spandoek al jaren tot één van de meest verkochte jubileum artikelen.

Bekijk ons aanbod
Referenties

Tevreden klanten zeggen over ons

Ik heb een spandoek besteld bij Persoonlijke Spandoeken, en ik kreeg al snel een WhatsApp met een eerste ontwerp. Dit was meteen een ontzettend mooi ontwerp en ik ben blij met het eindresultaat. Mijn vriendin die 25 werd vond hem prachtig!!

Marielle Maas

Ik moest een spandoek regelen voor een van mijn vrienden. Persoonlijke Spandoeken stuurde mij al snel na mijn bestelling een WhatApp met het ontwerp. Ik ben dan ook erg blij met het eindresultaat.

Rene Ten Hartog

Snel en mooi eindresultaat. Erg blij mee!

Ellie Maarssen

Gevonden op Facebook en besteld bij Persoonlijke Spandoeken, wat een snelle service!!

Wilma Raaden

Contact met ons

Open chat
Hulp nodig?
Hallo!
Hoe kunnen wij je helpen?