Trouwerijen

Zoals André van Duin al eens liet weten met zijn stukje ‘Hartelijk bedankt voor het peper-en-zoutstel, dat had je nou toch echt niet moeten doen!’, zijn wij niet bepaald de beste in het geven van unieke cadeau’s. Wil jij wel een gemeende ‘dat had je nou toch echt niet moeten doen’ horen? Bestel dan jouw unieke bruiloftsspandoek bij Persoonlijke-Spandoeken.nl

Een spandoek voor bruiloften en partijen bij Persoonlijke-spandoeken.nl. Versier de tuin van de bruid en bruidegom met een uniek spandoek of spandoeken. De mogelijkheden zijn ongekend.

Het enige dat jij hoeft te doen is het spandoek samen te stellen, de rest doen wij. Wij ontwerpen op basis van jouw foto’s, voorkeuren en tekst een spandoek op maat. Speciaal voor de bruid en bruidegom om het feestje te kunnen vieren. We hebben enkele standaard maten toegevoegd in het keuzemenu maar mocht je hiervan willen afwijken, neem dan contact met ons op! Wees creatief in je tekst maar let op dat je niet teveel tekst gebruikt voor de afmetingen van je spandoek!

Open chat
Hulp nodig?
Hallo!
Hoe kunnen wij je helpen?